NVM-aankoopmakelaar: dit houdt het in.

Da’s nou
nieuws

“Zeker weten doe je met een NVM-makelaar.”

Of je nu voor het eerst een woning gaat kopen of al een eigen woning in bezit hebt: het vinden van een nieuwe woning kan soms heel lastig zijn. De ene loopt storm waardoor je op de reservelijst komt en de ander heeft onderliggende gebreken die je als particulier niet met het blote oog ziet tijdens een bezichtiging. Gelukkig zijn wij er om je zorgen weg te nemen en helpen we je graag bij het aankopen van jouw droomwoning.

Waarom een NVM-aankoopmakelaar?

Als NVM-makelaar heb je veel kennis van de lokale markt, zo weten we bijvoorbeeld veel af van vaak voorkomende gebreken. We helpen je bij het inplannen van een bezichtiging, adviseren over slimme aanpassingen zoals een verbouwing of verduurzaming en nemen bij aankoop alle complexe documentatie zoals een koopovereenkomst uit handen en zorgen dat alles perfect geregeld wordt.

Daarnaast beschikken we over allerlei tools en een rijke database, waardoor we precies weten wat een huis écht waard is. We houden het hoofd koel en zorgen ervoor dat je niet te veel betaalt, waardoor jij de beste keuzes maakt.

Heb je vragen of wil je even sparren?

Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend advies.

Vrijblijvend kennismaken