Je gaat je huis verkopen, niet iets wat je iedere dag doet. Bij Nouwen Makelaardij willen we je graag zo goed mogelijk helpen bij de verkoop van jouw huis.

Je huis verkopen

1.

Kennismaken tijdens een kop koffie

Bij Nouwen Makelaardij starten we altijd met een gratis verkoopadvies. Hiervoor komen we bij jou thuis langs. Zo kunnen we je goed leren kennen en gelijk de woning bekijken. Van tevoren hebben we al de nodige zaken uitgezocht. Zo weten we wat de gemiddelde verkoopprijs is van vergelijkbare woningen en welke mogelijkheden de markt op dit moment te bieden heeft. Deze informatie gaan we gelijk met je bespreken zodat je een goed beeld hebt van het verkooptraject wanneer wij jouw huis mogen verkopen.

2.

Verkoopstrategie

Hebben we een klik? Dan gaan we aan de slag met een verkoopstrategie. We stellen een realistische vraagprijs vast en geven advies op maat. Vanaf dat moment heb je één makelaar die er voor jou is, iemand die jouw verhaal kent en weet wat voor jou belangrijk is. Dat geeft rust!

3.

Beeld zegt meer dan woorden

Allereerst gaan we een complete presentatie van je woning maken. Er worden professionele foto’s gemaakt door een ervaren woningfotograaf. Dit is een heel belangrijk onderdeel van de verkoop. Het is het eerste wat potentiële kopers zien, dus de sfeer van je huis wil je goed en eerlijk over laten brengen. Nadat we ook de digitale plattegronden gemaakt hebben, is jouw woning klaar om te schitteren op onze website, sociale mediakanalen en Funda!

4.

Het bord kan de tuin in!

Zowel online als offline gaan we hard aan de bak om jouw woning bij woningzoekenden onder de aandacht te brengen. Dit doen we onder andere met een uitgebreide verkoopbrochure, promotie via verschillende websites en we komen met creatieve manieren voor meer aandacht. Tevens kun je je eigen woningwebsite bij ons laten maken. Uiteraard plaatsen we ook je woning op onze sociale mediakanalen.

5.

Tijd voor de bezichtigingen

Inmiddels kennen wij de ins en outs van jouw woning en zullen we die professioneel en enthousiast aan de potentiële kopers vertellen. Wij vinden het belangrijk dat jij zo min mogelijk hinder hebt van de bezichtigingen. Zo gaan we samen in overleg hoe we dit het beste kunnen regelen. Jij kunt je eigen plan trekken en wij houden je 24 uur per dag op de hoogte van de verkoopontwikkelingen via je persoonlijke online klantendossier. En na een bezichtiging ontvang je altijd een bericht van ons met een korte samenvatting.

6.

Een koper gevonden?

Gefeliciteerd, je woning is bijna verkocht! Nadat jij en de koper akkoord zijn gegaan met de prijs, zijn wij er voor de verdere afhandeling. Zo adviseren wij de vervolgstappen, stellen een koopovereenkomst op en controleren de afspraken die daarin zijn gemaakt. Resultaat? Jij kunt een nieuw hoofdstuk starten!

7.

Tekenen maar!

De dag is aangebroken dat je de sleutels van jouw woning aan de kopers overhandigt. Een spannend moment! Wij gaan uiteraard met je mee voor de laatste inspectie en noteren de meterstanden. Daarna kan je met een gerust hart de handtekening zetten bij de notaris. Heb je na de overdracht nog vragen? Wij zijn er, en blijven er voor je!

Wil je ons inschakelen als verkoopmakelaar? We horen graag jouw verhaal!

Neem contact met ons op

Cookies helpen onze diensten te verbeteren. Door van onze diensten gebruik te maken stem je in met ons gebruik van cookies Meer informatie