Met vertrouwen je huis verkopen. Dat doe je met de NVM makelaars van Nouwen Makelaardij. We leren je graag beter kennen!

Gratis verkoopadvies

Wil je jouw huis verkopen in Dordrecht?

Verkoopmakelaar nodig?

Dit is waarom je kiest voor Nouwen

We zien je!

Je merkt het gelijk als je bij ons binnenkomt: we zien je. We zijn blij dat je er bent en geven je een warm welkom. Onze telefoon gaat uit tijdens de afspraak en we besteden tijd aan wat jij belangrijk vindt.

Jouw eigen makelaar

Tijdens het gehele traject heb je één makelaar die er voor jou is. Van kennismaking tot bezichtiging en onderhandeling: jij hebt jouw eigen contactpersoon. Iemand die jouw verhaal kent en weet wat voor jou belangrijk is.

We verkopen geen onzin

We weten waar we het over hebben. Als er één ding is dat we kunnen garanderen in ons team dan is dat: kennis. En we maken het niet mooier dan het is. Bij ons kun je een eerlijk en duidelijk verhaal verwachten.

Afspraak is afspraak

Loze beloftes, daar houden we niet van. Als we iets toezeggen, dan komen we die afspraak na. Dus beloven we je terug te bellen of iets uit te zoeken? Dan kun je erop vertrouwen dat we ons hieraan houden. Vinden we zelf ook fijn.

“De makelaar is deskundig, heeft een goed beeld van de markt. Ook de service van de medewerkers op kantoor is bijzonder vriendelijk en behulpzaam.”

Mevr. van Wijngaarden
Eikenlaan 80

10

Hoe we werken

Bij Nouwen draait het om mensen

1.

Kennismaken tijdens een kop koffie

Bij Nouwen Makelaardij starten we altijd met een gratis verkoopadvies. Hiervoor komen we bij jou thuis langs. Zo kunnen we je goed leren kennen en gelijk de woning bekijken. Van tevoren hebben we al de nodige zaken uitgezocht. Zo weten we wat de gemiddelde verkoopprijs is van vergelijkbare woningen en welke mogelijkheden de markt op dit moment te bieden heeft. Deze informatie gaan we gelijk met je bespreken zodat je een goed beeld hebt van het verkooptraject wanneer wij jouw huis mogen verkopen.

2.

Verkoopstrategie

Hebben we een klik? Dan gaan we aan de slag met een verkoopstrategie. We stellen een realistische vraagprijs vast en geven advies op maat. Vanaf dat moment heb je één makelaar die er voor jou is, iemand die jouw verhaal kent en weet wat voor jou belangrijk is. Dat geeft rust!

3.

Beeld zegt meer dan woorden

Allereerst gaan we een complete presentatie van je woning maken. Er worden professionele foto’s gemaakt door een ervaren woningfotograaf. Dit is een heel belangrijk onderdeel van de verkoop. Het is het eerste wat potentiële kopers zien, dus de sfeer van je huis wil je goed en eerlijk over laten brengen. Nadat we ook de digitale plattegronden gemaakt hebben, is jouw woning klaar om te schitteren op onze website, sociale mediakanalen en Funda!

4.

Het bord kan de tuin in!

Zowel online als offline gaan we hard aan de bak om jouw woning bij woningzoekenden onder de aandacht te brengen. Dit doen we onder andere met een uitgebreide verkoopbrochure, promotie via verschillende websites en we komen met creatieve manieren voor meer aandacht. Tevens kun je je eigen woningwebsite bij ons laten maken. Uiteraard plaatsen we ook je woning op onze sociale mediakanalen.

5.

Tijd voor de bezichtigingen

Inmiddels kennen wij de ins en outs van jouw woning en zullen we die professioneel en enthousiast aan de potentiële kopers vertellen. Wij vinden het belangrijk dat jij zo min mogelijk hinder hebt van de bezichtigingen. Zo gaan we samen in overleg hoe we dit het beste kunnen regelen. Jij kunt je eigen plan trekken en wij houden je 24 uur per dag op de hoogte van de verkoopontwikkelingen via je persoonlijke online klantendossier. En na een bezichtiging ontvang je altijd een bericht van ons met een korte samenvatting.

6.

Een koper gevonden?

Gefeliciteerd, je woning is bijna verkocht! Nadat jij en de koper akkoord zijn gegaan met de prijs, zijn wij er voor de verdere afhandeling. Zo adviseren wij de vervolgstappen, stellen een koopovereenkomst op en controleren de afspraken die daarin zijn gemaakt. Resultaat? Jij kunt een nieuw hoofdstuk starten!

7.

Tekenen maar!

De dag is aangebroken dat je de sleutels van jouw woning aan de kopers overhandigt. Een spannend moment! Wij gaan uiteraard met je mee voor de laatste inspectie en noteren de meterstanden. Daarna kan je met een gerust hart de handtekening zetten bij de notaris. Heb je na de overdracht nog vragen? Wij zijn er, en blijven er voor je!

Nog vragen?

Hebben we een antwoord op!

De woningmarkt is dynamisch! Neem voor de meest actuele informatie contact met ons op! Dan vertellen we je wat je in deze tijd kunt verwachten bij het verkopen van je woning.

Nadat het voorlopig koopcontract is getekend door beide partijen, is de woning verkocht onder voorbehoud van eventuele ontbindende voorwaarden. Dit zou kunnen gaan om een bouwtechnische keuring of een financieringsvoorbehoud. De koper heeft dan de tijd om binnen de afgesproken periode deze zekerheden te krijgen.

Een waardebepaling is een achterhaald begrip. Wel kunnen wij je een indicatie geven voor de te verwachte verkoopprijs van je woning. Een gevalideerd taxatierapport kan je via ons laten maken wanneer je bijvoorbeeld een hypotheek aan gaat vragen bij een bank/geldverstrekker.

O.a. de taxatiekosten, notariskosten, hypotheekrente, de kosten van een bouwkundig rapport, eventuele boeterente, bouwrente die zijn betaald na ondertekening van de voorlopige koopovereenkomst. Ook de kosten voor het afsluiten van een geldlening zijn aftrekbaar.  Wil je weten wat er voor jou van toepassing is? Wij helpen je graag!

Als verkoper van een woning heb je een meldingsplicht. Dit betekent dat alle bekende gebreken gemeld moeten worden aan de potentiële koper en aan de makelaar. De koper heeft ook een plicht, een onderzoeksplicht. Als koper dien je voor de koop van de woning onderzoek te doen. Zo kun je bijvoorbeeld een bouwkundige keuring laten uitvoeren. Wist je dat je de onderzoeksplicht verschuift naar de makelaar wanneer je deze in de arm neemt voor de aankoop? Hierdoor koop je dus met extra zekerheid!

Verkoopadvies nodig?

Stuur ons een bericht!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.