Taxatie nodig voor de aankoop van je woning of een hypotheek oversluiting? Niet het spannendste onderdeel van het proces, maar wel een noodzakelijke. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen, daar zijn wij voor!

Je huis laten taxeren

1.

Eén aanspreekpunt

Een taxatierapport wil je 9 van de 10 keer snel in handen hebben. Daarom hebben we meerdere taxateurs in huis, zodat we flexibel zijn en snel kunnen handelen. Mogen wij na een oriënterend gesprek een taxatierapport voor je maken? Dan blijft je eerste contactpersoon jouw taxateur. Zo hoef je bij ons maar één keer je verhaal te doen.

2.

Een uurtje van je tijd

De woning taxeren bij jou thuis duurt ongeveer een uur, hierin zullen we je onder andere vragen stellen over de woning. We zullen zoveel mogelijk relevante informatie verzamelen om een goed beeld van de woning te krijgen. Vervolgens werken we alles digitaal uit zodat jij het rapport snel in handen hebt.

3.

Geen verrassingen achteraf

Bij Nouwen Makelaardij zijn we gek op verrassingen (chocolade, taart, bloemen… we doen niet moeilijk.) Maar bij een taxatierapport wil je geen verrassingen achteraf. Daarom hanteren we een vast bedrag voor het taxeren, ongeacht de grootte van je woning. Hierdoor weet je van tevoren waar je aan toe bent.

4.

Kwaliteitslabel

Onze taxateurs zijn aangesloten bij de NVM en zijn gecertificeerd (NRVT). Hypotheekverstrekkers vereisen taxatierapporten die voldoen aan het NWWI (het Nederlands Woning Waarde Instituut). En dat snappen we, want je wilt natuurlijk wel een kwalitatief taxatierapport waar je op kunt vertrouwen.

Wil je ons inschakelen als taxateur? We helpen je graag!

Neem contact met ons op

Cookies helpen onze diensten te verbeteren. Door van onze diensten gebruik te maken stem je in met ons gebruik van cookies Meer informatie