Je gaat een (nieuw) huis kopen! Niet iets wat je iedere dag doet. Wij gelukkig wel, dus we gaan je helpen. Van begin tot eind zijn we jouw raadgever en kijken we met je mee.

Kijken, kijken, wél kopen?

1.

Jouw verhaal

Wie ben jij? Wie zijn wij? Dat bespreken we tijdens een eerste vrijblijvende kennismaking bij jou thuis of bij ons op kantoor. We willen graag weten wat jouw verhaal is. Waar sta jij momenteel in het leven en waar wil je naartoe? Vervolgens bespreken we jouw wensen en mogelijkheden voor het aankopen van een (nieuwe) woning. Hebben we een klik? Dan gaan we voor je aan de slag!

2.

De zoektocht kan beginnen!

Nu we weten wat je wensen zijn, kunnen we beginnen met zoeken. Heb je al een woning op het oog? Dan spring je gelijk naar stap 2. Komt er een nieuwe woning te koop in de regio? Dan weten wij dat vaak als eerste door middel van ons unieke zoeksysteem en ons netwerk. Zodra we een mooie woning voor je gevonden hebben, kunnen we snel schakelen doordat we meerdere aankoopmakelaars op kantoor hebben. We betrekken je tijdens het proces door je op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen.

3.

Bezichtiging & advies

Pareltje gevonden? Dan gaan we met je mee naar de bezichtiging. Jij mag door een roze bril naar de woning kijken en voelen of deze bij je past. Wij zorgen dat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Zo kijken we vanuit onze expertise onder andere kritisch naar de bouwkundige staat van de woning. Staan er bouwplannen in de omgeving op de agenda? Is er sprake van bodemverontreiniging, funderingsproblemen of andere belemmeringen? Op basis van al deze factoren adviseren we jou over de aankoop. We maken het niet mooier dan het is. Bij ons kun je een eerlijk en duidelijk advies verwachten.

4.

Onderhandeling

Ben je helemaal in de wolken en hoef je er geen nacht langer over te slapen? Dan starten we met de onderhandelingen. Dit kan een spannend onderdeel zijn dus daar willen we je goed in begeleiden. We bespreken de prijs, de opleveringsdatum en eventuele overname van roerende zaken (bijvoorbeeld die antieke kast, de houten vloer en eventueel dat leuke konijnenhok). Als we samen tot een reëel openingsbod zijn gekomen, mag je nog heel even in spanning afwachten… Wij doen de rest en houden je goed op de hoogte!

5.

Bijna tijd voor bubbels…

Pak de kurkentrekker er maar vast bij want zodra de verkoper en jij een prijs overeen zijn gekomen (gefeliciteerd!) kan het papierwerk beginnen. Wij houden het overzicht en zorgen ervoor dat alles wat er nog geregeld moet worden, goed verloopt. Zo controleren we samen de koopakte en begeleiden we de overdracht. We doen nog een stapje verder door je mee te nemen in het proces voor de hypotheekaanvraag door alle geldverstrekkers te vergelijken. Hier stopt ons verhaal natuurlijk niet, ook ná de afhandeling staan we altijd voor je klaar.

Wil je ons inschakelen als aankoopmakelaar of heb je vragen over aankoopbegeleiding?

Neem contact met ons op

Cookies helpen onze diensten te verbeteren. Door van onze diensten gebruik te maken stem je in met ons gebruik van cookies Meer informatie