Bij Nouwen Makelaardij ben je aan het goede adres voor advies en uitponding van jouw woningportefeuille.

Ik wil graag kennismaken

Een makelaar nodig voor uitponding?

Makelaar nodig?

Dit is waarom je kiest voor Nouwen

We zien je!

Je merkt het gelijk als je bij ons binnenkomt: we zien je. We zijn blij dat je er bent en geven je een warm welkom. Onze telefoon gaat uit tijdens de afspraak en we besteden tijd aan wat jij belangrijk vindt.

Jouw eigen makelaar

Tijdens het gehele traject heb je één makelaar die er voor jou is. Jouw eigen contactpersoon. Iemand die jouw verhaal kent en weet wat voor jou belangrijk is.

We verkopen geen onzin

We weten waar we het over hebben. Als er één ding is dat we kunnen garanderen in ons team dan is dat: kennis. En we maken het niet mooier dan het is. Bij ons kun je een eerlijk en duidelijk verhaal verwachten.

Afspraak is afspraak

Loze beloftes, daar houden we niet van. Als we iets toezeggen, dan komen we die afspraak na. Dus beloven we je terug te bellen of iets uit te zoeken? Dan kun je erop vertrouwen dat we ons hieraan houden. Vinden we zelf ook fijn.

“Bij makelaarskantoor Nouwen is sprake van goede communicatie, doortastende aanpak, goede informatie over alle onderwerpen.”


Joke Smit Erf 26

9,5

Hoe we werken

Bij Nouwen draait het om mensen

1.

Vrijblijvend gesprek

Voordat je je woningportefeuille aan ons toe vertrouwt, wil je natuurlijk nog het één en ander weten van ons. Door onze jarenlange ervaring met verschillende opdrachtgevers kunnen we je een goede indicatie geven van wat we voor jou kunnen betekenen. Dit eerste gesprek is altijd vrijblijvend en gratis.

2.

Mogen we voor je aan de slag?

Dan bepalen we de leegwaarde van de woningen en geven we op korte termijn een realistisch advies voor jouw project. Of het nu om 400, 800 of 1000 woningen gaat, dat maakt voor ons niets uit. We komen onze afspraken na en zijn altijd eerlijk naar je, zo gaan we een langdurige en gezonde samenwerking tegemoet.

3.

Komt er een woning te koop?

Bij uitponding van een woning geven wij passend advies over de verkoopmogelijkheden op dat moment. Zo kan het soms nodig zijn om de tuin aan te pakken, de wanden te sauzen of de woning volledig te renoveren om het meeste uit de verkoop te halen. Daarnaast kunnen we in gesprek gaan met de zittende huurder over wat hun koopmogelijkheden zijn.

4.

We houden je op de hoogte!

Nadat er woningen verkocht zijn, houden we je zeer regelmatig op de hoogte van de status van jouw project. Hoeveel woningen komen er in de verkoop? Hoeveel hebben we er al verkocht? Hoeveel heeft de verkoop van de woningen tot nu toe opgeleverd? Al deze antwoorden rapporteren we en sturen we naar je door. Zo kun je met een gerust gevoel je project in onze handen leggen!

Nog vragen?

Hebben we een antwoord op!

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het uitponden van woningen, zoals:

  1. Maximale opbrengst: Door de woningen individueel te verkopen, kan de ontwikkelaar of eigenaar mogelijk een hogere verkoopprijs realiseren dan wanneer het hele gebouw of complex als één geheel zou worden verkocht. Dit kan resulteren in een hogere opbrengst voor de ontwikkelaar of eigenaar.
  2. Risicospreiding: Door woningen individueel te verkopen, kan de ontwikkelaar of eigenaar het risico spreiden en de financiële druk verminderen die gepaard gaat met het bezitten van een volledig gebouw of complex. Als er bijvoorbeeld problemen ontstaan met een specifieke woning, heeft dit geen invloed op de verkoop van de andere woningen.
  3. Aantrekkelijker voor kopers: Door woningen individueel te verkopen, wordt het voor kopers mogelijk om een specifieke woning te selecteren die het beste past bij hun persoonlijke wensen en behoeften. Dit kan aantrekkelijker zijn dan het kopen van een volledig gebouw of complex.
  4. Stimuleren van de woningmarkt: Het uitponden van woningen kan ook de woningmarkt stimuleren door het aanbieden van meer woningen die beschikbaar zijn voor individuele kopers. Dit kan de concurrentie en de prijzen op de woningmarkt verhogen en bijdragen aan een gezonde en evenwichtige markt.

Het is echter belangrijk om op te merken dat het uitponden van woningen niet altijd de beste optie is voor elke situatie. Er kunnen ook nadelen zijn, zoals de kosten die gepaard gaan met het individueel verkopen van woningen en de extra administratieve lasten.

We bepalen de leegwaarde van de woningen(en) en geven passend advies over de verkoopmogelijkheden op dat moment. Of het nu om 400, 800 of 1000 woningen gaat. Daarnaast houden we zeer regelmatig op de hoogte en gaan we een langdurige en gezonde samenwerking tegemoet.

Zeker! Je mag altijd een kop koffie komen drinken zodat we kunnen bespreken wat we voor je kunnen doen om je zorgen weg te nemen en je vragen te beantwoorden.

Vrijblijvend kennismaken?

Stuur ons een bericht!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.