Bij Nouwen Makelaardij ben je aan het goede adres voor advies en uitponding van jouw woningportefeuille.

Een makelaar voor jouw project?

1.

Vrijblijvend gesprek

Voordat je je woningportefeuille aan ons toe vertrouwt, wil je natuurlijk nog het één en ander weten van ons. Door onze jarenlange ervaring met verschillende opdrachtgevers kunnen we je een goede indicatie geven van wat we voor jou kunnen betekenen. Dit eerste gesprek is altijd vrijblijvend en gratis.

2.

Mogen we voor je aan de slag?

Dan bepalen we de leegwaarde van de woningen en geven we op korte termijn een realistisch advies voor jouw project. Of het nu om 400, 800 of 1000 woningen gaat, dat maakt voor ons niets uit. We komen onze afspraken na en zijn altijd eerlijk naar je, zo gaan we een langdurige en gezonde samenwerking tegemoet.

3.

Komt er een woning te koop?

Bij uitponding van een woning geven wij passend advies over de verkoopmogelijkheden op dat moment. Zo kan het soms nodig zijn om de tuin aan te pakken, de wanden te sauzen of de woning volledig te renoveren om het meeste uit de verkoop te halen. Daarnaast kunnen we in gesprek gaan met de zittende huurder over wat hun koopmogelijkheden zijn.

4.

We houden je op de hoogte!

Nadat er woningen verkocht zijn, houden we je zeer regelmatig op de hoogte van de status van jouw project. Hoeveel woningen komen er in de verkoop? Hoeveel hebben we er al verkocht? Hoeveel heeft de verkoop van de woningen tot nu toe opgeleverd? Al deze antwoorden rapporteren we en sturen we naar je door. Zo kun je met een gerust gevoel je project in onze handen leggen!

Mogen we jou helpen met de uitponding van jouw woningportefeuille?

Neem contact met ons op

Cookies helpen onze diensten te verbeteren. Door van onze diensten gebruik te maken stem je in met ons gebruik van cookies Meer informatie