Hoe ons droomhuis eruit ziet? Dat vertellen we je graag!

Dit zijn wij!

Jelmer Balm

Register Makelaar & Taxateur

Dit is mijn droomhuis:
“Een klein vrijstaand huisje in de duinen, met een open haard en een ruime tuin. In de tuin hoor je het ruisen van de zee, waar je iedere ochtend naartoe wandelt en een duik neemt in de zee. ’s Avonds zie je in de schemering de reeën, fazanten en hazen door je tuin en de duinen lopen, terwijl jezelf met een goed glas wijn voor de open haard zit.”

Beppie Odems - Mannak

Register Makelaar & Taxateur

Dit is mijn droomhuis:
“Als mijn huidige woning aan zee of aan een groot binnenwater zou liggen, dan zou ik de eigenaar van het (voor mij) ultieme droomhuis zijn. Om daar vervolgens bij het thuiskomen mijn badjas en sloffen aan te trekken, een groot glas te vullen met een dorstlesser en neer te ploffen in de bank om de werkdag uit te blazen. Daarvoor heb ik de kat geknuffeld en eten gegeven, anders heb ik geen moment rust!”

Tijn Dubbeld

Commercieel medewerker

Dit is mijn droomhuis:
“Mijn droomhuis is te vinden op de kruising van de Oranjelaan en de Groenedijk. Dicht bij het centrum met een bosrijke omgeving en een super sfeervol huis. De ligging is ideaal en de woning is zelf ook prachtig authentiek. Mocht ik de loterij winnen (of de bitcoin gaat weer stijgen) dan zou ik een huis willen op de Hazelaarlaan. Dat zijn zulke prachtige villa’s en als je ’s avonds over de dijk wandelt en je kijkt op dat wijkje dan lijkt het net uit een film.”

Sabine Derksen

Commercieel medewerker

Dit is mijn droomhuis:
“Mijn droomhuis is een niet al te groot, vrijstaand huisje met gekleurde luiken en staat in het groen maar op fietsafstand van een leuke stad. Binnen heeft het huisje een openhaard maar buiten is belangrijker. Buiten heeft het een bloemenweide, minstens één fruitboom, een moestuin, kroelkipjes, én een buitendouche. De tuin grenst aan water en natuurlijk dit alles altijd inclusief mijn 2 katten en een geadopteerde hond!”

Irma de Reus

Commercieel medewerker

Dit is mijn droomhuis:
“Mijn ultieme droomhuis is een prachtig gelijkvloers appartement met een heerlijk terras in ons mooie centrum van Dordrecht. Met een mooi uitzicht over de haven en dichtbij de markt en de terrassen. Het thuiskomen in mijn droomwoning is voor mij heel simpel: bij mijn gezin en de hond!”

Madelon Schotman

Commercieel medewerker

Dit is mijn droomhuis:
“Mijn ideale droomhuis is gelegen in Dordrecht, het liefst in de buurt van mijn ouders. Een vrijstaande woning met een lekkere tuin. De inrichting maakt mij niet heel veel uit, zolang het maar als thuis voelt. Het gevoel van thuiskomen wordt bij mij gecreëerd op het moment dat je in een comfy outfit (het liefst met sloffen) op de bank ploft. Daarbij hoort dan lekker eten, waarbij de geur soms al heel veel kan doen, en wellicht een goede serie!”

Hoe ziet jouw droomhuis eruit? Vertel het ons, dan vinden wij hem voor je!

"*" geeft vereiste velden aan

Cookies helpen onze diensten te verbeteren. Door van onze diensten gebruik te maken stem je in met ons gebruik van cookies Meer informatie