Hoe ons droomhuis eruit ziet? Dat vertellen we je graag!

Dit zijn wij!

Jelmer Balm

Register Makelaar & Taxateur

Dit is mijn droomhuis:
“Een klein vrijstaand huisje in de duinen, met een open haard en een ruime tuin. In de tuin hoor je het ruisen van de zee, waar je iedere ochtend naartoe wandelt en een duik neemt in de zee. ‘s Avonds zie je in de schemering de reeën, fazanten en hazen door je tuin en de duinen lopen, terwijl jezelf met een goed glas wijn voor de open haard zit.”

Tim Huibrechtse

Kandidaat Makelaar

“Ik droom nog wel eens van een statig herenhuis met hoge ramen en ornamenten plafonds, kamers en suite én een diepe stadstuin die je niet verwacht en waar je een ‘parkachtige’ beleving hebt. Aan het eind van de Singel in Dordrecht staan bijvoorbeeld zulke panden. Ook zou ik iets met vrij uitzicht heel fijn vinden, in de stad en aan het water, of juist dichtbij de natuur!”

Irma de Reus

Commercieel medewerker

Dit is mijn droomhuis:
“Mijn ultieme droomhuis is een prachtig gelijkvloers appartement met een heerlijk terras in ons mooie centrum van Dordrecht. Met een mooi uitzicht over de haven en dichtbij de markt en de terrassen. Het thuiskomen in mijn droomwoning is voor mij heel simpel: bij mijn gezin en de hond!”

Maaike Heida

Commercieel medewerker

“Mijn droomhuis is een loft appartement met houten balken en open keuken, gelegen in het centrum van Dordrecht. Het heeft een kleine mooie achtertuin en een Frans balkon aan de voorkant dat uitkijkt op een gezellig oud straatje. De woning is spectaculair van binnen, maar van buiten niet té opvallend. Een verborgen pareltje in de binnenstad, waar ik samen met mijn vriend en hond kan wonen.”

 

Hoe ziet jouw droomhuis eruit? Vertel het ons, dan vinden wij hem voor je!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.