Nouwen Makelaardij is een makelaarskantoor waar het om mensen draait. Niet om targets en leads.

Dit is ons verhaal

Vanaf het moment dat Jelmer Balm als jonge jongen terugkwam uit Bosnië (waar hij als hospic had gewerkt bij defensie) wist hij één ding zeker: “Ik wil mensen helpen en in teamverband werken.” Waarmee? Dat wist hij op 20-jarige leeftijd nog niet. Na een tijd als vrijwilliger gewerkt te hebben bij de Redding Maatschappij, deed hij een beroepskeuzetest: makelaardij stond als eerste op de lijst. Dus dat ging hij doen.

Makelaardij als droombaan
Jelmer deed een open sollicitatie bij Nouwen Makelaardij en kwam erachter dat de makelaardij hem alles te bieden had wat hij zocht: het contact met verschillende mensen, de verschillende verhalen, de combinatie van binnen en buiten werken en de uitdaging in vakkennis. Hij had zijn droombaan gevonden!

Opgeven is geen optie
Van jongste bediende groeide Jelmer door naar taxateur en makelaar. Na 10 jaar nam hij in 2006 de zaak over en het team werd gelijk op de proef gesteld: de huizencrisis stond voor de deur. Het was een zware tijd en zelfs de bank stond op de stoep, maar opgeven was geen optie voor het team van Nouwen Makelaardij.

Met plezier vooruit gaan
Jelmer bepaalt zijn eigen koers. Het team noemt hem niet voor niets de kapitein op het schip. Als er één rode draad te vinden is bij Jelmer en het team, dan is het wel: met plezier vooruit gaan. Gezonde ambities hebben en door blijven groeien. Niet in mensen of vestigingen, maar in kennis en kunde.

Jouw huis, jouw verhaal
Bij Nouwen Makelaardij kijken we niet naar het aantal huizen, maar of we een leuke werkdag hebben. Of we leuke mensen hebben ontmoet en bijzondere verhalen hebben gehoord. Want dat maakt dat we elke keer weer uitkijken naar een nieuwe werkdag: jouw bezoek, jouw huis en jouw verhaal. De wens van Jelmer en zijn team? Jelmer: “Dat ons kantoor een plek is waar jij je welkom voelt en graag naartoe gaat. Voor eerlijk en goed advies, persoonlijke aandacht en oprecht enthousiasme. Dat is wat je kunt verwachten bij Nouwen Makelaardij.”


Leer ons team kennen
Kom je eens langs op ons kantoor? Wij leren je graag kennen!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.