Met een goed gevoel je nieuwe huis kopen! Onze betrokken makelaars geven je eerlijk advies tijdens het gehele aankooptraject.

Vrijblijvend kennismaken

Wil je een huis kopen in Dordrecht?

Aankoopmakelaar nodig?

Dit is waarom je kiest voor Nouwen Makelaardij

We zien je!

Je merkt het gelijk als je bij ons binnenkomt: we zien je. We zijn blij dat je er bent en geven je een warm welkom. Onze telefoon gaat uit tijdens de afspraak en we besteden tijd aan wat jij belangrijk vindt.

Jouw eigen makelaar

Tijdens het gehele traject heb je één makelaar die er voor jou is. Van kennismaking tot bezichtiging en onderhandeling: jij hebt jouw eigen contactpersoon. Iemand die jouw verhaal kent en weet wat voor jou belangrijk is.

We verkopen geen onzin

We weten waar we het over hebben. Als er één ding is dat we kunnen garanderen in ons team dan is dat: kennis. En we maken het niet mooier dan het is. Bij ons kun je een eerlijk en duidelijk verhaal verwachten.

Afspraak is afspraak

Loze beloftes, daar houden we niet van. Als we iets toezeggen, dan komen we die afspraak na. Dus beloven we je terug te bellen of iets uit te zoeken? Dan kun je erop vertrouwen dat we ons hieraan houden. Vinden we zelf ook fijn.

“De woning was binnen 1 week verkocht door de deskundig- en vriendelijkheid van het makelaarskantoor. “

Mevr. Cristel Stolk
Van Ravesteyn-erf 510

9,5

Hoe we werken

Bij Nouwen draait het om mensen

1.

Jouw verhaal

Wie ben jij? Wie zijn wij? Dat bespreken we tijdens een eerste vrijblijvende kennismaking bij jou thuis of bij ons op kantoor. We willen graag weten wat jouw verhaal is. Waar sta jij momenteel in het leven en waar wil je naartoe? Vervolgens bespreken we jouw wensen en mogelijkheden voor het aankopen van een (nieuwe) woning. Hebben we een klik? Dan gaan we voor je aan de slag!

2.

De zoektocht kan beginnen!

Nu we weten wat je wensen zijn, kunnen we beginnen met zoeken. Heb je al een woning op het oog? Dan spring je gelijk naar stap 3. Komt er een nieuwe woning te koop in de regio? Dan weten wij dat vaak als eerste door middel van ons unieke zoeksysteem en ons netwerk. Zodra we een mooie woning voor je gevonden hebben, kunnen we snel schakelen doordat we meerdere aankoopmakelaars op kantoor hebben. We betrekken je tijdens het proces door je op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen.

3.

Bezichtiging & advies

Pareltje gevonden? Dan gaan we met je mee naar de bezichtiging. Jij mag door een roze bril naar de woning kijken en voelen of deze bij je past. Wij zorgen dat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Zo kijken we vanuit onze expertise onder andere kritisch naar de bouwkundige staat van de woning. Staan er bouwplannen in de omgeving op de agenda? Is er sprake van bodemverontreiniging, funderingsproblemen of andere belemmeringen? Op basis van al deze factoren adviseren we jou over de aankoop. We maken het niet mooier dan het is. Bij ons kun je een eerlijk en duidelijk advies verwachten.

4.

Onderhandeling

Ben je helemaal in de wolken en hoef je er geen nacht langer over te slapen? Dan starten we met de onderhandelingen. Dit kan een spannend onderdeel zijn dus daar willen we je goed in begeleiden. We bespreken de prijs, de opleveringsdatum en eventuele overname van roerende zaken (bijvoorbeeld die antieke kast, de houten vloer en eventueel dat leuke konijnenhok). Als we samen tot een reëel openingsbod zijn gekomen, mag je nog heel even in spanning afwachten… Wij doen de rest en houden je goed op de hoogte!

5.

Bijna tijd voor bubbels…

Pak de kurkentrekker er maar vast bij want zodra de verkoper en jij een prijs overeen zijn gekomen (gefeliciteerd!) kan het papierwerk beginnen. Wij houden het overzicht en zorgen ervoor dat alles wat er nog geregeld moet worden, goed verloopt. Zo controleren we samen de koopakte en begeleiden we de overdracht. We doen nog een stapje verder door je mee te nemen in het proces voor de hypotheekaanvraag door alle geldverstrekkers te vergelijken. Hier stopt ons verhaal natuurlijk niet, ook ná de afhandeling staan we altijd voor je klaar.

Nog vragen?

Hebben we een antwoord op:

De woningmarkt is dynamisch! Wij informeren je graag over de mogelijkheden en nemen al je zorgen en vragen weg.

Op onze website, op Funda en op onze sociale media plaatsen we ons nieuwste aanbod. Daarnaast ben je altijd welkom op ons kantoor in Dordrecht om te bespreken wat jouw wensen zijn en welke woningen hierbij aansluiten. Via ons unieke zoeksysteem Copaan ben je realtime geïnformeerd over al het woningaanbod, ook van collega makelaars. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Nadat je een bezichtiging hebt ingepland krijg je inloggegevens voor een Move.nl account. Daar kun je je bod uitbrengen samen met je voorwaarden. Je voorstel gaan we direct met de verkoper bespreken!

Als verkoper en koper het eens zijn over de belangrijkste zaken (zoals de prijs, de opleveringsdatum en de ontbindende voorwaarden), legt de verkopende makelaar de afspraken schriftelijk vast in een koopakte. Ontbindende voorwaarden zijn hierin een belangrijk onderwerp. U krijgt als koper niet automatisch een ontbindende voorwaarde. Wilt u bijvoorbeeld een ontbindende voorwaarde voor de financiering, dan moet u dit melden bij het uitbrengen van uw bod. Het is dan ook belangrijk dat de partijen het eens zijn over aanvullende afspraken en ontbindende voorwaarden voordat de koopakte wordt opgemaakt.

Een voorstel blijft een mondelinge afspraak en wordt pas bindend zodra de koopakte getekend is. Wanneer je als koper de getekende overeenkomst hebt ontvangen, gaat er een wettelijke bedenktijd van 3 dagen in.

Ja, in principe mag een makelaar doorgaan met bezichtigingen terwijl er over een bod wordt onderhandeld. Dit komt omdat er nog geen definitieve overeenstemming is bereikt en het bod nog niet is geaccepteerd. Het is echter wel gebruikelijk dat de verkoper of makelaar aan potentiële kopers vertelt dat er al over een bod wordt onderhandeld en dat er al een serieuze kandidaat-koper is. Op die manier kunnen potentiële kopers zelf beslissen of ze willen doorgaan met bezichtigen of niet.

Vrijblijvend kennismaken?

Stuur ons een bericht!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.