Win een illustratie van jouw woning!

Da’s nou
nieuws

“Als Dordtenaren onder elkaar en beiden een passie voor woningen, was de samenwerking met Petra Brouwer bijna vanzelfsprekend.”

Nouwen Makelaardij heeft een nieuwe website! Leuk voor jullie, zul je denken. Maar, ook leuk voor jou! Want om dit te vieren hebben we iets bijzonders bedacht… een unieke samenwerking met Petra Brouwer. Onze ‘eigen’ Dordtse Huisjes illustrator. Wil jij een echte Dordtse illustratie hebben van jouw huis? Lees dan snel verder.

Een nieuwe website, ons eigen verhaal

Na jaren met onze oude website te hebben gewerkt voelden we dat het tijd werd voor een nieuwe. Hij werkt prima hoor, daar niet van. Maar hij vertelde ons verhaal niet zo goed. Terwijl dat juist hetgeen is waar het bij ons om draait: verhalen. Bij Nouwen Makelaardij kijken we niet naar het aantal huizen, maar of we een leuke werkdag hebben. Of we leuke mensen hebben ontmoet en bijzondere verhalen hebben gehoord. Want dat maakt dat we elke keer weer uitkijken naar een nieuwe werkdag: jouw bezoek, jouw huis en jouw verhaal. 

Leer ons kennen voor je langskomt

Dit gevoel mocht wel wat meer naar voren komen op onze website en in onze vernieuwde huisstijl. Hopelijk is dit gelukt! Bezoek vooral even de teampagina om erachter te komen wat we in onze vrije tijd doen, wie de koffieleut van het team is en voor wie je moet oppassen in de wandelgangen zodra de bokshandschoenen tevoorschijn komen. Zo kun je ons al een beetje leren kennen voordat je bij ons langskomt. Ben je benieuwd naar het hele verhaal achter Nouwen Makelaardij? Lees dan hier ons verhaal.

Jouw huis, jouw verhaal

Deze zin staat centraal bij ons en nu ook op onze website. Het is ook gelijk de link met de Dordtse Huisjes van Petra Brouwer. Want hoe belangrijk is jouw huis in jouw verhaal? Dit huis speelt een rol in mooie momenten, bijzondere herinneringen, blijdschap en verdriet. Dus wij dachten: wat als we nu iets cadeau geven waarmee je voor altijd een aandenken hebt aan jouw huis?

Jouw huis(je) als blijvende herinnering

Als Dordtenaren onder elkaar en beiden een passie voor woningen, was de samenwerking met Petra Brouwer bijna vanzelfsprekend. Petra, van Dordtse Huisjes, brengt woningen in beeld door middel van illustraties. Tot in de kleinste details en kleuren zorgt ze voor een blijvende herinnering van jouw woning. Wij geven maar liefst 10 illustraties cadeau om onze nieuwe website in te luiden. En ja: ook als je woning niet in Dordrecht staat, mag je uiteraard meedoen!

Wil jij binnenkort een illustratie van jouw woning op de vensterbank hebben staan? Lees dan hier hoe je mee doet!

Ik wil een illustratie winnen!

Cookies helpen onze diensten te verbeteren. Door van onze diensten gebruik te maken stem je in met ons gebruik van cookies Meer informatie