Terug naar aanbod
Te koop

Haaswijkweg West 110 – Dordrecht,3319 GE

Vraagprijs € 940.000,- k.k.

Op een bijzonder markante locatie in Dubbeldam bieden wij u namens de verkopers deze vrijstaande woning met loodsen te koop aan. Het geheel is gelegen op bijna 1600 m² eigen grond. Het woonhuis is in de loop der jaren correct onderhouden en op sfeervolle wijze afgewerkt. De huidige eigenaren zijn nu op zoek naar eenLees verder

Omschrijving

Op een bijzonder markante locatie in Dubbeldam bieden wij u namens de verkopers deze vrijstaande woning met loodsen te koop aan. Het geheel is gelegen op bijna 1600 m² eigen grond. Het woonhuis is in de loop der jaren correct onderhouden en op sfeervolle wijze afgewerkt. De huidige eigenaren zijn nu op zoek naar een koper die deze locatie weten te waarderen. De locatie kan mede door de ligging en de totale perceelgrootte van bijna 1600 m² op diverse manieren in gebruik genomen worden. Zo kan een zelfstandige ondernemer het bedrijfsterrein in gebruik nemen als opslag en parkeergelegenheid en wonen aan de Haaswijkweg West. Tevens is het een fijne locatie om te wonen en het achtergelegen terrein te gebruiken als hobbyruimte. Tenslotte is de locatie ook geschikt voor een ontwikkeling. Volop mogelijkheden!

De locatie is op de hoek van de Haaswijkweg West met de Noordhoevelaan aan de rand van Dubbeldam. De Haaswijkweg West kenmerkt zich door de lintbebouwing van Dubbeldam. Tot 1970 was Dubbeldam een zelfstandige gemeente, tot op de dag van vandaag is de wijk erg gewild. Mede door de ruime opzet ervan, het dorpse karakter en de beperkte hoogbouw. Het voorzieningen niveau binnen de wijk is goed. Zo zijn er meerdere (basis)scholen, sport- en recreatievoorzieningen. Op het Damplein zijn 2 supermarkten te vinden en diverse speciaalzaken.

De aansluiting met de regio is goed. Om de hoek is een bushalte en via de verbindingsweg N-3 bereik je de A-15 en A-16 in de richting van Utrecht, Rotterdam en Breda. Zowel voor de particuliere als de zakelijke eigenaar/gebruiker een zeer aantrekkelijke locatie.

De woning wordt op dit moment niet meer bewoond. Dat betekent dat de oplevering al spoedig plaats kan vinden.

De indeling van de woning is als volgt;
Entree in de hal met de meterkast. Trapopgang naar de eerste verdieping.
Badkamer met douche, wastafel en toilet.
Slaapkamer aan de voorzijde met vaste kasten en bedstee (4.09 m x 3.49 m).
Woonkeuken aan de achterzijde in L-opstelling, uitgevoerd met een oven, gaskookplaat, afzuiging en dubbele spoelbak. Deur naar de kelderruimte waar tevens de verdeler is van de vloerverwarming. Deur naar de achtertuin.
Woonkamer (3.96 x 6.94 m) met tegelvloer. De woonkamer heeft een gezellige sfeer mede door de balklagen die in het zicht zijn, de ramen met roede verdeling en de vrijstaande houtkachel.
Serre (2.87 m x 3.55 m) met dubbele schuifpui naar de tuin.

Eerste verdieping:
Overloop met vaste kast waarin de c.v.-combiketel is opgesteld.
Slaapkamer aan de voorzijde (4.17 m x 3.25 m) met vaste kast.
Slaapkamer aan de achterzijde (4.17 m x 3.69 m) met vaste kasten.
Slaapkamer (4.13 m x 5.50 m) met berguimte.
Badkamer voorzien van toilet, wastafel en aansluiting voor de wasapparatuur.

Buitenterrein:
Het buitenterrein is bestraat met klinkers en deels voorzien van grind. De vrijstaande loodsen zijn ruim 355 m², voorzien van krachtstroom, betonvloeren, houtenconstructie en golfplaten dakplaten.

Vaste lasten:
Onroerende zaakbelasting : € 885,45 per jaar
Voorschot stookkosten : € 245,– per maand

Diversen:
Het buitenschilderwerk is in 2023 uitgevoerd.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Prijs
€ 940.000,- k.k.
Status
Beschikbaar
Bedrijfsruimte oppervlakte
3890 m2
Kantoorruimte oppervlakte
60 m2

Plattegrond

Brochure

Er is geen brochure gevonden.