Wil jij hypotheekadvies van een onafhankelijke hypotheekadviseur die dicht in de buurt zit? Goed nieuws: die kennen wij!

Hypotheek nodig?

1.

Een goede buur is beter dan een verre vriend

Wij werken samen met Ingenius Hypotheekadvies. Zij geven onafhankelijk financieel advies op maat naar aanleiding van jouw verhaal. Aangezien zij zich op steenworp afstand van ons kantoor bevinden, hebben wij korte lijntjes met elkaar. Hierdoor voelt het alsof je met één, in plaats van twee verschillende partijen te maken hebt.

2.

Nét even een stapje meer

Naast dat Ingenius Hypotheekadvies in meerdere hypotheekvormen gespecialiseerd is, zijn zij ook nog eens de goedkoopste in de regio. Tijdens de gesprekken wordt er voldoende tijd ingepland om jouw verhaal te kunnen doen. Vrijwel alle aanbieders op de Nederlandse markt worden vergeleken om zeker te zijn van de beste keuze voor jou. Jouw financieel advies wordt zowel intern als extern door meerdere gediplomeerde experts gecontroleerd. Zodat je gegarandeerd bent van een betrouwbaar advies.

3.

Verzekerd van goed verzekeringsadvies

Bij brand, inbraak, blikseminslag en storm, moet je goed verzekerd zijn. Ook voor eventuele nabestaanden in geval van onverhoopt overlijden moeten de financiële gevolgen duidelijk zijn. Weet jij precies welke verzekeringen je nodig hebt (en verplicht zijn) wanneer een je huis koopt? Ingenius Hypotheekadvies wel! Ze bekijken samen met jou de mogelijkheden in jouw situatie en informeren jou over passende verzekeringen.

4.

Hoge klanttevredenheid

Wist je dat Ingenius Hypotheekadvies landelijk gezien bij Independer op de eerste plaats staat? Beter kan dus niet! Net als bij Nouwen Makelaardij wordt met plezier gewerkt bij Ingenius Hypotheekadvies, en dat zie je terug in de gesprekken die je met de adviseurs zult hebben. De fijne sfeer is dan ook wat vaak benoemd wordt in de ervaringen van mensen die je voor gingen. Dit vinden wij, bij Nouwen Makelaardij, erg belangrijk voor de samenwerking met jou!

5.

Geen match? Geen probleem

Je kunt geheel vrijblijvend en gratis een oriëntatiegesprek aanvragen. Ook alle gesprekken hierna zijn gratis, tot jij groen licht geeft en de hypotheek kan worden aangevraagd. Zo zit je nergens aan vast en blijft de drempel laag om vragen te stellen.

Wil jij verzekerd zijn van goed verzekeringsadvies? Ga dan naar Ingenius Hypotheekadvies!
Neem hier contact met ze op